Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • SunMount3r

  nagyúr

  Hello!

  A media player-es Topic-ban már érdeklődtem egy kicsit, de itt hátha több a tapasztalat:

  Olyan Box kellene, ami LE-vel felvértezve nem csak a videólejátszásra képes, hanem YT-ozni és netezni is lehet vele rendesen. Néztem egy review-t az 1GB-os Mini MX-ről és ott egyértelműen akadtak némileg az 1080p-s YT videók (Android OS-el). LE+KODI alá, van ugye ez egy YT app: ez mennyire megbízható/naprakész és teljes értékű? 1GB elég lenne neki LE+KODI alatt, hogy az 1080p-s YT videókat akadás nélkül vigye (vezetékes LAN-on, ha muszáj). Vagy ehhez ajánlott a 2GB-os BOX inkább? A netezés is jó lenne, ha elég gyors és simán menne a Chromium-al (vagy más böngészővel, de most erről tudok).

  Még egy kritérium, hogy legyen a BOX-on AV analóg kimenet, mert a TV hangszórói helyett egy sztereó aktív hangfallal szeretném összekötni (a pár fokkal jobb hangzás érdekében). ->De erről a feltételről még esetleg hajlandó lennék lemondani, ha tudnátok ajánlani hozzá egy -arányaiban- olcsóbb, de jó minőségű külső DAC-ot.

  Amúgy csak max 1080p-s videókra kellene és DVD, SD avi, wmv lejátszás még a fontos, ez mind kadenciahelyesen. BD iso, 3D, 4K nem lényeg.

  A Nexbox ugye kiesett a kikapcsolós bugja miatt. A Mini MX III-pedig lehet tökéletes lenne, de azon sincs AV kimenet.

  Azt írják a fenti két box-nak teljesen korrekt, neutrális képminősége van LE+KODI alatt és ez alá sem szeretném adni.

  Illetve még 1 kérdés: LE alatt a YT app és böngésző kezelésére milyen a beviteli eszköz kompatibilitás? Egy jobb billentyűzetes légegérrel működne a dolog? :F

  Ennek fényében mit ajánlotok, illetve a YT app és böngésző kapcsán is írhattok tapasztalatokat.?

  Köszönöm a válaszokat! :)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés