Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tototto_hun

    csendes újonc

    Sziasztok, most regisztráltam, teljesen új vagyok, persze olvasgattam már korábban is a prohardvert meg az utóbbi egy hétben ezt a topicot is de eddig megvoltam regisztráció nélkül :)
    Viszont most eljött az idő, mert annyi kérdésem felmerült, hogy muszáj volt regelnem.

    Elkezdtem leírni a sztorim, hogy hogy keveredtem ide és mi a helyzet, aztán rájöttem ez a kutyát se érdekli, úgyhogy nem is fárasztanálak titeket vele. :))

    A lényeg, hogy naivan beruháztam a geekbuyingnál egy Beelink GT-King gépbe. Megtetszett, hogy milyen erős hardware-e van és csupa pozitívokat írtak a magyar tesztek.
    Aztán elkövettem a nagy hibát, és jobban utána nézés helyett, előbb rendeltem meg mint tudtam volna, hogy pontosan mi is ez a kütyü.

    Vissza küldeni már nem akarom mert mint kiderült hiába lengyel raktárból küldik a lejátszót mindent Hong Kongba kell vissza küldeni az meg már drága mulatság és azt se tudom megérkezik e.

    Ma érkezett meg tehát a csomag, és bekapcsolva látom azt a hibát amit már több helyen is olvastam, nem működik a LAN, de kb egyáltalán semmi :Y , láttam ezt a képet hogy valamit talán lehet kezdeni vele, ez ügyben tud valaki valami biztatót mondani?

    Feltelepítettem a Plexet wifivel, de a google store-s verzió nem játszik le HD filmnél audiót eredeti minőségben, csak transcodeolás után és sokszor kiírja nincs kapcsolat a mediaszerverrel.
    Kodin plex addonnal stabilabbnak tűnik és van hang is (de még nem nagyon volt időm tesztelgetni).

    Mit tudtok mi a remény Netflix, HBO GO HD lejátszásban, mert egyik helyen azt olvastam csak sdben megy pl Netflix, de CE topicban arról írnak megy a 1080-t is tudja Netflix CE alatt kodiban.

    Firmware frissítést felkell telepíteni vagy ha az ember coreelecet szeretne használni akkor nincs értelme mert az egy külön rendszer? Illetve a CE-t ha készít ember egy pendrive-t akkor ha rosszul próbálom feltelepíteni el lehet e rontani a készüléket, vagy csak maximum nem indul el a CE és kihúzva a pendriveot megy simán az android?

    Elnézést tudom, hogy csapongok, de annyi kérdésem lenne, és ha már a nyakamon maradt, nem szeretném teljesen porfogónak használni, mert nem volt annyira olcsó.

    Köszönöm előre is annak, aki megtisztel válaszával!

Új hozzászólás Aktív témák