Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz nyirzoz #57672 üzenetére

    A 45$-t elírtam, mozgó járművön nem vettem észre, viszont N2 azért az árért ugye csak a lapkát adja, nincs eMMC, Wifi, ház, stb, tehát még nem alkalmas kb. semmire, ahhoz az árhoz még nyugodtan hozzáadhatsz 20-30$-t..
    Itt már az N2 2G versenyez, tehát többet kellene mutatnia ennek a lapkának, hogy akkora durranás legyen. - eleve többet ad azért az árért.

    Az is kérdés, hogy ezért az előre telepítésért jár-e majd valamilyen korlátozás? - milyen korlátozás járna? Olyan mintha a sajátodra telepítenéd csk ugye itt már nem kell vesződni a telepítéssel.

    (#57671) junkpod
    Nem kell félni semmitől. Sz@r boxokat nem kell venni, de ezt már többször írtam. CE valamit vállalt, ha valakinek más kell akkor használjon mást, tudja, hogy a CE mit támogat és aszerint választ.

    [ Szerkesztve ]

    * Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák