Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • easy...rider

    őstag

    Megkaptam ma én is a TR99 box-ot és valószínűleg bennem van hogy még nem volt ilyen eszközöm, de összességében nincs akkora gáz vele.

    Kellemetlen lehet hogy gyárilag nem gigabit az ethernet, de a wifi egész szép tempót hozott nekem. Holnap próbálok pontos számokkal jönni, ma nem tudtam rendesen kitesztelni, mert foglalt volt a céges háló. De ethernet hozza a 100Mbps tempót, a WiFi-ből "csak" 200~250 megabitet sikerült kihozni, de ebben benne lehetett hogy forgalom volt a hálózaton.

    Próbáltam egy USB hálókártyával, találomra egy TP-Link UE300 volt kéznél, ezt egyből megette és ezzel is 200-250 megabit jött ki (de a net terheltség miatt. laptopommal is ennyit hozott a speedtest)

    Próbálok holnap holtidőszakban is teszteli párat, meg megfigyelem mennyire fogja meg a CPU-t a WiFi és a gyármi meg az USB-s ethernet.

    De így elsőre is sok fejlődésre van szükség szegénykénél:
    - Amik floating megjelenítést használnának, azok kifagynak,
    - rádugot billentyűt és egeret fogadja, még USB Hub-on keresztül is, de enter helyett "g" betűt ír
    - beállítási lehetőségek elsőre kevésnek tűnnek, bár itt sok funkció ami telefonon van, itt nem létezik és lehet csak ezért tűnik kevésnek.
    - Az a vas lap nem tudom minek van benne. Tényleg vas lehet mert mágnes fogja. A SOC és a lap között nagy a távolság, amit kb 3mm vastag szilikon lappal próbáltak áthidalni, de szerintem még így is van köztük rés ami így csak ront a helyzeten mert így a levegő sem tud megmozdulni a SOC körül.
    - Az legalább jó hogy pici lyukakkal van tele az alja, talán picit szellőzhet. Bár a hő az felfele szeret szállni.

Új hozzászólás Aktív témák