Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyena

    senior tag

    válasz interstate76 #5486 üzenetére

    Tudom, hogy mi hozhato ki belole hiszen nekem veled ellentetben van egy GT1-em es nem nyugozott le a jatekok teren tanusitott teljesitmenye, medialejatszonak szerintem jobban hasznalhato :) .
    En mindosszesen arra probalok ravilagitani, hogy van olyan terulet ahol van letjogosultsaga ennek az egysegnek a felhasznalo igenyeitol fuggoen, igyhat celszeru megtudni , hogy a kerdezo mi mindenre akarja hasznalni ezt.
    Lehet az S905+LE jobb medialejatszo de androidos programok nelkul. (igen tudom, hogy at lehet bootolni de az mar nem olyan kenyelmes)
    Es lehet az S912 egy jobb mindenes eszkoz amin mennek az androidos programok es kozepes medialejatszo.
    Es ne felejtsuk el a topik cime "Amlogic S905, S912 processzoros készülékek" nem pedig fent nevezett medialejatszok...
    Tapasztalataim szerint sokan epp azert valasztjak pl a GT1-et mert ugy gondolkodnak, hogy az soha nem baj ha tobb a teljesitmeny meg esetleg szeretnenek mast is csinalni a boxal medialejatszason kivul, esetleg az is megfordul a fejukben , hogy bar jelenleg meg nincs ra LE de kesobb hatha lesz.
    A masik meg az, hogy az atlagfelhasznalo azt sem tudja , hogy eszik e vagy isszak azt, hogy kadencia, arrol sem hallott meg, hogy letezik 23.976 fps mod, es boven megfelel neki az 1080p 60hz (valoszinuleg ezen sem gondolkodna sokat csak a tobb jobb elven ezt valasztana) egy ilyen felhasznalot pedig ugysem lehetne meggyozni arrol, hogy az s912 nem jo medialejatszo, es nem is kell, hiszen neki ez "kivalo valasztas" :)

    A shieldet pedig csak azert dobtam be, hogy ha maximalisak vagyunk legyunk maximalistak...(mar amennyire ez akarhol is maximum lenne, bar egy iiyen kodi boxnal erosebb)

    harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Új hozzászólás Aktív témák