Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyena

    senior tag

    válasz interstate76 #5463 üzenetére

    Azert nem kell tulozni sem.
    Biztos vagyok benne , hogy az LE jobban muzsikal a megfelelo hardveren, de azert a GT1 is hasznalhato androiddal.
    Igaz en nem elsodleges lejatszonak hasznalom, de azert megneztem mar rajta nehany filmet.
    A zold villanas tema nagyon erdekes, mert neha tobbszor is csinalja, de elofordul , hogy komplett filmek vegignezese is lehetseges problema nelkul.
    Az en valasztasomban szerepet jatszott, hogy hasznalok nehany androidos alkalmazast is az eszkozon (nem jatekokat) ezert kesz voltam kompromisszumot kotni.
    Ha ilyen szigoruan vesszuk a dolgokat akkor mint hardcore gamer azert elmondom, hogy a GT1 jatszani meg sokkal sokkal kevesbe alkalmas mint mediat lejatszani.
    Hiszen aki normalis minosegben jatszani akar az vagy vegyen egy gamer pc-t, vagy egy Playstationt, Xboxot, vagy legalabb egy nvidia shieldet amin normalisan futnak a jatekok.
    Azt is elmondanam, hogy 2 cimborammal egyutt osszesen 3db GT1-et vasaroltunk es ok elsodleges mediaplayernek vettek Raspberry Pi 2 +openelec helyett es mindketten elegedetten hasznaljak, szerintuk ez jobb mint a Pi volt. Nekem mar vannak fentartasaim ezzel szemben, de nem vagyunk egyformak.
    Ha a kollega hajlando megbekelni azzal, hogy android alatt NFS-t nem lehet hasznalni. (himedia q10 pro-n is problemas) es a medialejatszason kivul olyasmit is szeretne csinalni amire a LE nem alkalmas es ezert cserebe hajlando valamit valamiert alapon kompromisszumokra akkor lehet ez az o eszkoze.
    Ha nem, az egy masik tortenet :)

    [ Szerkesztve ]

    harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Új hozzászólás Aktív témák