Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DoItYourself

  Topikgazda

  Meghozta a postás a 'Beelink' M18 dobozomat, ami az előre kalkuláltnál kevesebbe került. Azért tettem idézőjelbe, mert a dobozon csak M18 felirat van, Beelink nincs, csak egy kis ráragasztott cetlin. A cég honlapján se találtam, ha egyáltalán jó helyen kerestem.

  Kibontva feltűnik, hogy mennyi anyagot megspóroltak egy régebbi játékoshoz képest: kb. 2 cd tok méretű a lejátszó, kicsi a távirányító is. A kábelek is rövidek, a táp és a hdmi is csak 1 méteres, némi fejvakarás után tudtam csak elhelyezni a polcon. Az alu ház szépen néz ki, érdes felületkezelése van. Szellőzőlyuk nincs rajta egy sem, három óra után kézmeleg volt. Állítólag a hátoldalán van reset, de én ezt nem találtam meg.

  Egy Pana TH-42PX8E (XGA) plazmára kötöttem, az S/PDIF-et egy Yamaha RXV-357 erősítőre, a NAS-hoz és az internethez gigás kábeles hálón keresztül kapcsolódik.

  Első indításkor felkínált egy frissítési lehetőséget, de elnyomtam. A rendszer sebessége nagyon jó, pattog minden. MX64-nek nevezi magát, 104L fw van rajta, Kodi 16 beta 3-al.

  Első blikkre a képminőséggel nincs gond, a hang viszont nem az igazi: ha passthrough-ra állítom, akkor kb. 10 másodpercenként szakadozik, kihagy egy fél másodpercre. A hangnál azt se tudtam beállítani, hogy egyszerre legyen jel a digitális kimeneten, és a hdmi-n is - este már nem szoktam az erősítőt bekapcsolni.

  A képkimenetet 1080p60hz-re állítottam, de a Kodi 720p-t ír a rendszer infóban. :F A tévé viszont 1080p-t ír ki, ahogy váltogatom a bemeneteket rajta.

  [ Szerkesztve ]

  1,8m-es high speed HDMI kábel eladó, több db

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés