Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tényleg SEMMI értelme a vitának mert továbbra sincs a kérdésemre válasz! a TV/DVB része engem marhára nem érdekel!
    Meg valószínű az itt lévő fórumozók 98% -át sem, ez nem érv hogy WeTek -et vegyen valaki Netflix és hasonlók szintúgy nem érdekelnek! De ezeket egyébként is meglehet oldani ha valaki akarja ahogy én is simán feltettem az elvileg nem kompatibilis YouTube for Android TV -t és villám gyorsan vaj simán megy minden tartalom YT -ről!

    KODI? én ami(k) nálam volt(ak) BOX(meg azt a 8-10.féle ROM amiket az MXq Pro 4K ra feltettem próbaképp) egyiken se indítottam el a gyárit, az első dolgom volt minden számomra haszontalan felesleges app törlése, a KODI is!
    És egyből ment fel az aktuális leg frissebb Night vagy teszt bulid! a GT1 re is csak a videó teszt végett tettem fel a 16.1 et mert a 17.es verziókba már nem lehet ki íratni a kihagyott/eldobott frémeket!

    interstate76 megint jön hogy ha ez nem volna........... az nem lenne........! de mivel van LE nem csak WeTek re és jól is működik, így ezen része lényegtelen! Persze ha nem lenne csak WeTek re LE akkor minden bizonnyal sokkal többen vennének WeTek -et, bár az se biztos mert olcsóbban kijön egy hardkernel arra meg azt pakolsz amit szeretnél!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák