Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s_a

    csendes tag

    Sziasztok,

    egy Mini M8s ii 2/8GB boxom van, ilyen. Wifin keresztül érem el a NAS-on tárolt filmjeimet. Állandóan megakadtak a filmek, ment a bufferelés, nem válaszolt a Kodi, stb. Utánaolvasgattam, és találtam egy firmware-t, amire azt írta valamelyik user, h nála megoldotta a bufferelési problémákat is. Nosza, feltettem. Bár ne tettem volna. Azóta nem tudom bekapcsolni a Wifit (bekapcsolom, de ugyanúgy visszaáll Off-ra), és a gyári távirányítója sem működik.
    Rátettem már egy csomó innen-onnan letöltött fw-t, most a Gearbestről letöltött van rajta, ami jó eséllyel a gyári, mert arra még jött 2 OTA is (ekkor kábellel kötöttem hálózatra).
    De nem javult meg.

    Próbáltam cserélgetni a remote.conf fájlokat, de ez sem segített. Persze csak 2-3 db-ot próbáltam eddig, de elég vakon lövöldözök, így nincs sok értelme.

    Az 1. fw-frissítés előtt csináltam ugyan mentést, de sejtésem szerint az csak adatmentés, nem a fw-t menti el. Ráadásul a restore mindig pár másodperc alatt végzett, ami gyanús, sokkal tovább tartott a mentés, párszor pedig hiányolta a backup fájljait, pedig ott voltak az sd kártyán.

    Feltettem egy LibreElec-et egy sd-re, az teljesen jól működik, ill a távirányítót ez sem kezeli, de legalább a wifit igen. Van egy Mini Keyboardom, azzal tudom használni a LE-t, de nem tudom vele bekapcsolni a boxot.

    Most itt tartok. Jó lenne ha vissza tudnám állítani az eredeti állapotot, vagy legalább a gyári távirányítóját tudnám használni, mert így elég macerás.
    Van ötletetek, mit lehetne tenni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák