Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Beni2360 #40912 üzenetére

    Nem fogtál ki különleges példányt, nem tűnik fel illetve nem zavaró számodra, egyszer szívesen megmutatom személyesen a sok hibát, de utána már zavarni fog. :) Aki nem látja a hibákat, nem zavarja őt az bizonyos értelemben szerencsés ember. Hónapok óta arról írunk, hogy S912 nem hibátlan, nem tudom ki mit ért ezalatt de szerintem egyértelmű, az a hibátlan pl. ami 100-ból 100-at teljesít, na az S912 kb. 90-et. S905/X/D boxokhoz képest nem jó LE/CE esetén, egyik hiba javítása másik hibát eredményez. Egy évvel ezelőtt az S912 alkalmatlan volt médialejátszásra LE-vel, nagyon sokat fejlődött de nagyjából itt vége, valószínűleg nem lesz jobb. Az biztos, hogy akinek S912-ese van és LE-t használna az már egy egész jó eszközzel rendelkezik, viszont van jobb.
    A felirat röccenés állókép esetén nem látható csak mozgásban és nem olyan, hogy egyből feltűnjön, bár olyan LE verzió is van, még a korábbiak esetén erős volt ez a hiba.

    * Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák