Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz darvinya #40380 üzenetére

    Akkor vedd számításba azt is, hogy CE tesztelésed SD kártyán van, míg LE Belsőn, már ennek kettőnek sebesség különbsége van.
    Akkor lenne releváns, ha mind2 ugyanott tesztesztelnéd.

    Ebben tökéletesen igazad van! De, itt nem a két rendszer sebességbeli összehasonlításáról, teszteléséről írtam! Amit ma írtam, az mind a CE 8.90.3-as rendszeren történt tesztelés eredménye volt (nem összehasonlítás).

    A net sebesség tesztje ugyan azt hozza mind két rendszernél (keress rá, korábban már leírtam itt az LE és az Android net sebesség tesztjét), mivel nem fájlba írunk, hanem memóriába (azonos hardvernél közel azonos értéket kell produkálnia, nagy eltérés csak szoftveres hiba esetén lehet).
    Csak gondolj bele, egy class 10-es kártya jó esetben hozza a 10 MB/s-es írási sebességet, ez ~80 Mb/s-nek felel meg. Még 100 Mb/s-es hálózatot sem lehetne rajta tesztelni.

    Ahonnan ez az egész indult, itt észleltem, hogy valami nem jó, idézem magamat (felesleges, zárójeles adatokat kivettem).
    Induláskor lefut a videó tár frissítése, nos, ez Wi-Fi-n sokkal gyorsabb, mint kábelen (1 Gb). De majd csinálok sebesség tesztet.

    A tesztből (amit CE alatt csináltam) az derült ki, hogy valamiért a Wi-Fi kapcsolatot részesíti előnyben a kábeles helyett. Amit nem igazán értettem, és ezért ellenőriztem le, hogy hogyan viselkedik hasonló körülmények között a laptopom és az LE. Egyedül itt volt összehasonlítás, de itt is csak a működési elv, és nem a sebesség.

    Remélem így már érthető (tudom, a fogalmazásom csapni való :B ).

    [ Szerkesztve ]

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák