Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz ztsoft #40142 üzenetére

    Gondoltam adok neki még egy esélyt, mivel az előbb nem volt időm hosszabb tesztre. Nos, az RSS ugyan úgy szaggat, de már csak az elején olyan 10 - 15 mp-ig.

    Van egy telefonnal készített 4K-s demó videó (kodi demó oldaláról van), amit már az előző verzió sem tudott rendesen lejátszani, de ez még egy lapáttal rátett, diavetítés lett belőle, néha ~20 - 30 mp szünetekkel tűzdelve (konkrétan álló kép, már azt hittem, hogy lefagyott, de egyszer csak elindult).

    Amit az egyik fórumtárs készített (Norbit, Rihanna, Oblivion, a zöld oldalsó csíkos), x265-ös videó részletek is megfeküdték a gyomrát. Ugyan azt produkálja, mint a 8.2-es felirattal (láthatóan akad a kép).

    Van két kijelző kalibrációs BD iso-m (HDMV-2d, AVCHD-2d), egyiket sem sikerült elindítani, még a menüig sem jutott. Kilépni sem sikerült (nem fagyott le, csak a foglaltság jelző a képernyőn maradt), csak a kikapcsolás maradt.

    Csak, hogy pozitív is legyen, a fájlkezelőben iszonyat gyorsan megnyitja az iso fájlokat. A 3D-s iso-kal is jól boldogul (persze 2D-ben).

    Így, hogy már hozzá szoktam a gyorsasághoz (köszönhető Csicsókának!), nem mondanám, hogy nagyon gyors (viszonyítva a 8.2.2.3 Ext4-es verzióhoz, ugyan úgy class 4-es kártyán), vannak akadások, döccenések.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák