Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    válasz L4CI2 #37281 üzenetére

    Köszi az infót, akkor csak úgy nem ragasztom le :)

    A külső IR vevő opció igen, bár picit már amúgyis idegesít, hogy GB adapterrel küldték, és még az is vennem kell hozzá.

    Ez a doboz most úgyis haveromé lesz, mert neki ígértem születésnapjára, aztán majd elgondolkodok, hogy magamnak is pont ilyen X96-ot vegyek-e.

    Most hogy 8.2-es LibreELEC már rajta van, ezzel megy a távirányító is, 3 kérdésem lenne még:
    1. ilyen típusú távon tudok valamit kezdeni a felső keretes gombcsoport működésével? Sajna eddig egyik remote.conf sem akar ott igazán működni, egyedül a stop gomb. Illetve a SETUP és APP színes gombok se csinálnak semmit. Power-re sem a power menü jön be, hanem azonnal kikapcsolja.
    2. Ez inkább KODI kérdés, de hogy tudom rávenni, hogy pl van egy ömlesztett könyvtár, filmekkel, sorozatokkal, akkor azokhoz töltsöm le automatikusan borítókat, ikonokat, stb? Vagy túl sokat várok ettől, és ennyire azért nem lehet automatizálni?
    3. Szintén KODI-ban, azt hogy lehet megoldani, hogy felajánlja a folytatást attól az időponttól, amikor utoljára le lett stoppolva a film vagy sorozat? Szóval hogy ezt megjegyezze, anélkül, hogy könyvjelzőt kéne lerakni. Illetve utoljára lejátszott dolgot listáját se találtam meg még?

    Köszi előre is!

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák