Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz djnice #35020 üzenetére

    Kszaq a LibreELEC-et médialejátszásra "hegyezte" ki, 2 év alatt nagyon sokat javított, módosított a Kodiban, kevés olyan lejátszó van ami ennyi anyaggal kompatibilis lenne. Számomra az OSMC egyelőre nem működik médialejátszóként.

    (#35022) szabi__memo
    Egyelőre valóban nem az. Sok tezstanyagom van, évek során gyűjtőgettem, aki jelezte, hogy ezzel vagy azzal gondja van, lementettem, így most lett kb 80-100 tesztfájlom SD-től az UHD-ig.

    (#35023) dugesz77
    8.90.4-et nem próbáltam, azutáni devel verziókat próbálgattam TX3 Minin, nem voltak fagyások.
    OSMC alatt valóban van frekiváltás, de egy egyszerű, mobil által felvett anyagnál (mp4) "meghal", jobb felső sarokban a lejátszás ikon látszódik. megy a számláló és ennyi, nem viszi. 1080i-s anyagoknál látszólag elindul de nincs kép, semmit nem tudok tenni csak áramtalanítani. DTB jó, mert minden működik. Hangok rendben vannak. Sajnos olyan anyagokkal jön elő a fekete kép amik nem számítanak különlegesnek. Fix IP-re állítva azok az anyagok simán mennek. 4K Chimei-t nem viszi ha be van kapcsolva a frekiváltás, szintén áramtalanítás a megoldás, pedig egyszerű 4K, nem is HDR. Az általános filmjeimbe belenéztem, azokat vitte, de nem szeretnék belefutni egy olyanba amiért megint áramtalanítás a megoldás. Nagyon jó lenne ez a rendszer, de nem az. Médialejátszásra továbbra is kszaq féle LE a legjobb, ott tényleg minden hibátlanul megy.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák