Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peet

    senior tag

    válasz kmarci25 #34047 üzenetére

    Elolvastam, és mint írtam az S905D chippel szerelt cuccokban látok fantáziát, és a Mecool cucca az amit látok, hogy már más vett.
    Az összefoglaló amúgy jó, de látok benne néhány ellentmondást, azért kérdeztem inkább.
    A 912-re azt írja kérdéses a jövője, mégis azt látom ez talán a legújabb cucc. Legalább is a paraméterek és a számozás miatt gondolom.
    Az A kategóriás cuccok nem tudom mitől A kategóriások, mert ok, hogy a gyártó támogatja a felhasználót, de ha leáll a támogatással nagyobbat szív vele a felhasználó mintha egy noname cuccot venne nagy közösségi támogatással amihez mindent összebarkácsolnak a felhasználók. (így jártam a xtreamerrel is, ami nagyon baba cucc hardverileg, rengeteg mindent tud, de a szoftvere zárt és a gyártó már nem támogatja)
    A bootra vonatkozóan például semmit sem találok, hogy mennyi idő alatt állnak fel ezek a rendszerek. Értem én, hogy nagy tudású a Kodi meg minden, de egy 1 perces bootolás azért már sok lenne a mai világban amikor egy win 10 is bebootol ssd-ről pár mp alatt.
    Mivel jobb pl. egy LibreELEC alatt futó Kodi, mint a gyári firmwaren futó Kodi? Megéri "szórakozni" vele? Egyszer szívesen beállítom mondjuk a rendszert nem arról van szó, de nem akarom például félévente az új verzió megjelenésével parancssorból újrahúzni mindig.

Új hozzászólás Aktív témák