Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    félisten

    válasz junkpod #33922 üzenetére

    Pedig úgy van ahpgy leírtam, a csatornák száma a PCM hangokra van hatással, ha HDMI-t használunk akkor 2.0 esetén működik az Atmos, DTS-X, lehet, hogy te nem így gondolod viszont így működik, amennyiben 7.1-re állítod akkor lesz Multi CH PCM-ed viszont nem lesz Atmos és DTS-X, szerintem mindent tudok a hangok kezeléséről ahhoz, hogy hibátlanul működjön és nálam hibátlan. Amennyiben SPDIF-et használunk úgy a csatrnák számát 2.0-án kell hagyni és a PT módnál a DD, DD átkódolás és a DTS bekapcsolása a jó.
    Az atmos/dts-x amit írsz az fura, mert ezek szerint csak dekodolva/transkodolva jön ki neked a boxból? - A Kodi csak így kezeli a + csatornákat, 7.1 esetén nem küldi tovább, ez a Kodi vagy LE fórumán is ki lett tárgyalva.
    A True HD ill Atmos sajnos nem minden esetben tartalmaz "core" hangot, nem kötelező szabvány szerint, a DTS-HD, DTS-X viszont igen, a szabvány része.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák