Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz vargalex #3103 üzenetére

    A transzkódolásra is képes NAS-ok viszont nem egy, hanem kb. 8 árkategóriával vannak feljebb. (Ezt nem neked, mert nyilván tudod, csak kiegészítésképpen.)

    (#3101) vlevi Ahogy az már ezen eszmecsere során is elhangzott: egyénfüggő. Nekem pl. sokkal fontosabb a PMS, mint az, hogy 40 helyett 60 MB/s-ot tudjon a hálózati adattároló, bőven elvagyok a 40-es tempóval. HDD-igény megintcsak teljesen egyénfüggő: én szinte csak személyes és munkacélú dolgokat tárolok a NAS-on, mióta Kodit használok, ill. a magyar nyelvű anyagokat szoktam kikölcsönözni a jobb képminőség miatt.

    A célhardver mindig célhardver marad és egy mini PC sosem lesz teljes értékű NAS, DE tegnap óta 4.500,- Ft-ért lehet venni gigabites Beelinket, ami a felhasználók tekintélyes részének (sztem legalább 90%-ának, de ebben nyilván nem lehetünk biztosak) NAS-ként is elég, és emellett olyan szintű médiaplayer, amilyet a legtöbben még nem is láttak. Pontok nélkül 6-6,5 ezer Ft. Sztem ez akkor is verhetetlen, ha nem bírja egyszerre a másolást és a médialejátszást.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast tabletek (M50, P26T és P40HD) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák