Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Csicsóka #30740 üzenetére

    Ez engem is érdekel, már alig várom hogy itt legyen egy Tanix. A romot nem néztem, de szerintem biztos droiddal indul, azt tartják szerintem elsődlegesnek, ez a dual rendszer az utolsó pillanatban került képbe, eddig erről nem beszéltek. ( legalábbis amíg figyeltem a ténykedésüket és a fórumokat tanixéknál).

    Upo kolléga felrakta a romot, ha esetleg ír egy rövid szösszenetet a működésről érdekelne :)

    Az ötlet jó lenne hogy ne sd-ről menjen a LE, és elférne a 2 rendszer is, csak úgy kellene megoldani hogy választható legyen honnan bootoljon, ízlés szerint. Talán egy ilyen romon érdemes lenne alakítgatni kicsit hogy használható legyen.

    SunMount3r: Arra hogy android alatt stabil legyen a böngészés, és legyen jó Youtube szerintem szinte mindegyik box jó már, ( csak ne 1gb-os legyen és abszolút noname), azért erre már alkalmasak. A gond nem ezekkel van, a hibás hd lejátszás esetleg, az afr nem jól működik stb, de egy chrome vagy opera fut hibátlanul, ( a gyári böngésző is általában), a Youtubból több verzió is van ami feltehető ízlés szerint és működnek stabilan. Éppen ez a 2 olyan dolog ami LE alat nem igazán elérhető jól, filmezésre pedig LE kell ha fontos az AFR és a passthrough. Ha ez sem fontos akár filmezni is lehet a droidon, túl van lihegve szerintem a használhatatlansága. ( ez igény kérdése!)
    Az M8s Pro + memóriahibája elvileg már nem valószínű hogy előjön, már új emmc-vel jönnek a dobozok, én kb 8-10-et teszteltem telepítettem, csak az első rendelés volt ami olyannal jött, a többi nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák