Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz junkpod #28379 üzenetére

    Ez a Reboot to Libreelec a legalapabb app erre talán. Én már le lettem b@*va ezért is egyszer amikor ilyesmiket mondtam, mert azt is állítottam hogy ha nincs reset gomb ezzel is újraindíthatjuk a boxot és akkor is települ a friss LE ( kipróbálva), tény hogy erre az üres zip fájl egyszerűbb, később már többen írták hogy működik...
    Az új Amlogic TVBox Toolban az utolsó menüpont valóban az hogy "Restart from SD" stb-stb, de nem tudom ennek mi a jelentősége, hiszem a telepített LE sima újraindítással is elindul úgyis. Talán ha valami más van telepítve ami nem automatikusan indul, arra jó? Ahogy fentebb is írtad innentől végül is minden jó valószínűleg a LE indítására amivel újraindítunk androidból. Sok droid alatt elég hosszan nyomni a táv kikapcsolóját és simán az újraindítást választani akkor is a LE indul :) Akkor már hasznosabb lenne android alatt egy "újraindítás androidban" funkció ha valamiért a droidot kel újraindítani, persze lehet van app arra is.

    szabi__memo: én úgy látom nem frisítették még az Amlogic TV box toolt azóta amióta teszteltem, ez még az a verzió ami elfelejti újraindításkor a beállított AFR értéket és az init.d sem működik. ( 12.15) The radish írta hog az AFF frissítése is kellett hozzá hogy működjön anélkül még nem megy hibátlanul. Az AFF pedig kodihoz és forkjaihoz vot jó úgy emlékszem amikor próbáltam, nem tudom most hol tart.

Új hozzászólás Aktív témák