Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz mexel #28271 üzenetére

    Már ne is haragudj, de nem én írok litániákat napi szinten, hogy milyen csúnyán viselkednek itt velem...
    Csicsóka teljesen jogos és normálisan megfogalmazott reagálására is azzal válaszoltál, hogy jó akkor törlöm a szkriptet, akinek kell, majd megírja maga. Ez mi ha nem sértődés?
    Nem csodákat kell várni ettől, és nem állóképet nézni mert azon 100%-hogy nem látni semmit
    Ezt akkor mégis minek értelmezzem? Ezt írtad, ezt azért nehéz félreértelmezni, de mindegy, akkor átértelmezem, annak ellenére, hogy nem azt írtad..
    Telljesen normálisan válaszoltam azt hiszem és segíteni kartam abban hogy kb mit kell nézni. Én sem vettem észre sokáig ahogy írtam is. Tényleg ennyire baj hogy próbálok segíteni?
    A vaknak titulálás az normális dolog? Kérte valaki, hogy segíts? Én biztosan nem. Napokkal ezelőtt írtam, hogy majd ránézek, most ez történt meg. Nem vagyok sem vak, sem süket, sem elektronikai analfabéta és a szakmát sem ma kezdtem. Ha problémába ütközök valamivel kapcsolatban, akkor kérdezek és úgy írok. Felmerült az nr kérdésköre én ránéztem, megnéztem pár forrással és nem láttam különbséget. Persze erre jön a "mert nem tudod mit kell nézni" kérdésköre, utána amikor kikérem magamnak, akkor meg jajj te csak segíteni akartál, hogy mit kell nézni. Képzeld el itt senki nem hülye és nem kell megmutatni neki a csőbe a lukat. Aki meg tanácsra és javaslatra szorul, az meg úgyis kérdez.

    Éa biztos hogy nem mindenhol vehető észre a különbség.
    Gyakorlatilag erről dumálok már pár hozzászólás óta, de mindegy is... :R

Új hozzászólás Aktív témák