Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz junkpod #27976 üzenetére

    Akkor kezdem mégegyszer:
    NEM a droidot csesztettem hanem a LE-t és a LIBREELEC fájljait módosítottam. NEm hiszem hogy nem érthető abból amit leírtam.
    Az LE-ben is be van kapcsolva a zajszűrés és ha azt a különbséget amit annak a kikapcsolása okoz valaki nem látja atól semmiféle érvet nem fogadok el arra hogy azért használ LE-t mert annak tökéletes a képe.
    Fentebb leírtam, próbáljátok ki. Próbáljatok már leakadni arról hogy zsigerből csak ellentmondani lehet, a látszat ellenére nem hülye vagyok.
    Ez a Noise Reduction kikapcsolás LE alatt nagyobb fejlesztés lesz ha átálítják majd hivatalosan is mint sok más csicsamics. Nem is értem eddig miért volt ez bekapcsolva?
    Eddig attól is le voltam szólva hogy nem fogadtam el a LE Youtubot mer 720p-ben ment, és hú de jó az, közben kiderült mégis van megoldás és igenis látható a különbség. Ha nem kezdek el ezért kaffogni nem néz utána senki, pedig kb 3 google keresés után már ott volt rá a megoldás.
    A zajcsökkentés kikapcsolása is látható, és eddig be volt ( illetve még be is van) kapcsolva mind az androidon és sajnos a LE-n is amin csodálkozom, azt hittem ez nem így van.
    A LE éppen a videók jó minőségű lejátszására van és ez a funkció RONTJA a képminőséget nem javítja.
    Én leginkább mozgásmegjelenítésnél látom a különbséget, ad egy szappanopera hatást, elmos részlteket. Mindig is utáltam amikor atv-kben ilyen funkciók be vannak kapcsolva, soha nem javítottak a képen, nem is értem miért használják.

    Az AFR-re meg nem azt mondtam hogy nem jó, mert ott 2 variáció lehet mivel nem sok mindent találni róla, de kb ilyesmit szűrtem le: A Level 1 az nem minden esetben működik, pl netflix, hálózati lejátszás vagy akár Yt ( ez most csak hangos gondolkodás, nem tudom!) , mert MINDENHOL azt írják hogy az AFR Level 2 az ami minden esetben tökéletesen vázi a dolgát. Az is lehet mert olvastam ilyesmit hogy a LEVEL 1-2 rendszerszintű használata a különbség, akkor androidnál indokolt lehet a Level 2 mert ott a level 1 lehet hoogy nem minden alkalmazásra érvényes, ellenben a LE -n valóban elég a Level 1 mrt nincs töb szint, ott minden ami fut ugyanazon a szinten érhető el és ezért jó.
    Az biztos hogy hibát nem okozhat ha valaki kipróbálja van-e különbség, de ha mindenhol hibátlan a Level 1 akkor annak itt valóban nincs értelme.
    De azajszűrés kikapcsolásának van, sőt kötelező. Vita helyett miért nem próbáljátok ki? Kb 1 perc megcsinálni.
    Bekapcsolod a boxot LE-vel. WinSCP-vel belépsz és a fentebb leírt módon vagy átírod a fájlt a mappájában 1-ről 0-ra ( kikapcsolod a szűrést) és nézed a filmet. Megnézel valami jelenetet ahol ez látható, aztán visszakapcsolod és visszanézed.
    Ha be lástz különbséget akkor nyugodtan nézheted bárhogy a tv-t, LE-t androidot, vagy bármilyen lejátszót mert akkor úgysem vagy fogékony a minőségi részletekre.
    Ez kb olyan mintha audio-ban arról kezdene el valaki meggyőzni hogya 128-as mp3 is ugyanúgy szól mint egy igazi Flac.
    Én nem túl régen a Sony topikban azt írtam hogy azért használok még mindig WD TV live lejátszót mert jobb a képe mint a boxoknak amiket 1-2 éve próbálgattam, és most hogy újból megnéztem most is azt mondtam. Gyakorélatilag jött a szokásos szinte lakapom a fejed szöveg. Pedig ez az NR is bizonyíték hogy valóban jobb a képe, de így már közelít. Tegnap reggel négyig néztem, teszteltem, és akárhonnan néztem látszik a különbség.

Új hozzászólás Aktív témák