Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz junkpod #27845 üzenetére

    Én ezt mondtam pl az AFR-re és sok mindenre de akkor sok mindenki sok mindent mondott...
    Azért egy 4k-s tv-n bőven látni a különbséget 720p és 1080p között is szerintem, és a 4k videókat akkora YT csak 720p-ben nyomja ? Azért ez elég nagy hiányosság szerintem. A beállítások 50%-át odaadnám érte :)
    Már visszatettem a 8.2-t mert a 9-nél nem volt minden kafa, repo telepítéseknél megakadt nagyon a dolog de jó lesz az hamarosan.
    Még egy kérdés. SPMC-ben nagyon jól megoldotta Koying ha filmlejátszáskor megnyomom a vissza nyilat a távon, vagy egér jobb klikk akkor kilép a videóból. Kodi (LE) alatt ezt sehol nem tudom beállítani valahogy? Mindig belefutok hogy kilépnék valamiből és megszokásból a vissza nyilat nyomom, mert a kínaiak úgy gondolták hogy egy médialejátszó távirányítóján fontosabbak pl a számgombok mint egy normális kezelőgomb, pl stop, play stb.
    Vagy ez nem megoldható LE alatt? Fura hogy a LE igazándiból filmek lejátszására van kihegyezve, 300 dolgot lehet beállítani, csicsából még többet, de magát a lejátszót nem tudom igazán nagyon személyre szabni. Vannak eltérések skinek között, de egy kis állítási lehetőség jó lenne. ( milyen gombok legyenek, mik legyenek a képernyőn stb) Erre nincs valami addon?

Új hozzászólás Aktív témák