Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Csicsóka #26513 üzenetére

    Köszönöm a választ, tulajdonképpen csak az első mondatra lett volna szükség a felvetésemre :R Ha ennyit kapok nincs félreértés, ami számomra nem is lett volna mert felesleges volt elmenni abba az irányba ahová ismét jutottunk. :(
    Azt nem tudtam valóban hogy ezek az appok mindent kikerülve csak belépnek a recovery-be. Emlékeztem egy Reboot to Libreelec nevű appra, azt kipróbáltam reggel, és azzal elvileg ment az LE telepítése droid alól, de csak második indításra, elsőre újraindult és nem történt semmi, de lehet hogy csak türelmetlen voltam. Tehát nincs értelme ezzel foglalkozni, csak ezt akartam tudni. Ez akkor nem segítség azoknak akiknek nincs reset gombjuk, nekik marad a másik megoldás.
    A válasz többi részével tisztában voltam, köszi, csak ilyen szépen soha nem tudom leírni, általában kapkodok és csak azt írom amiről azt hiszem nyilvánvaló azt ilyenkor kihagyom mert azt hiszem érthető mit akarok közölni, persze akkor azonnal kapom a helyesbítést :D
    Csak az elmúlt pár napban többször használtam ilyen megoldásokat hiszen kb 5 dobozt mókolok most egyszerre, bár tegnap ez sem segített: hoztak egy TX3mini S90W boxot ( ezekből sok van most nagyon ahogy látom) amit valami módon úgy flasheltek el hogy nem reagált a reset gombra, USBBurningTool felismerte de nem írta, stb. A recovery elérhetetlen volt, mert hiába nyomtam én resetet simán átlépett, és betöltött egy launchert ami a kezdő képernyőjénél kifagyott. Sem távra sem billenytűre semmire sem reagált. ( álítólag törölték vagy átírták valamilyen módon a bootloadert és recoveryt TWRP-vel)
    SD-ről és USB-ről nem indult, pedig találtam valami módosított scriptet is, de ha egyszerűen nem volt hajlandó elolvasni nem tudtam mit csinálni.
    USBBurningRom kb 5 változatát, minden USB portot kipróbáltam ( pedig másik és saját tx3-ammal működtek) de mindig 2 hibaüzenetem volt, egyik szerint nem tudja törölni a bootloader, a másik ha kihagytam azt a lépést 1% után hogy a romcode initialize ddr valami hibát jelez.
    Na innem nehéz volt lépni, koppantam is mert a tulaj amikor hozta mondtam várjon és kb 10 perc alatt felrakom a gyári romt, így itt kellett hagynia. ( félreértések elkerülése végett, ezt nem pénzért csinálom, csak ismerősöknek általában és ha csak van időm rá) Úgy voltam feladom most, majd valamikor visszatérek rá ha lesz valami normális leírás a dobozról, pl hogy 2 lábat összeérinteni a procinál, stb, mert régebbieknél volt ilyen néha.
    Azért nem hagyott nyugodni a dolog, de végül is van megoldás. Eddig nem tudtam hogy így is lehet, végre müxik a doboz, ráadásul videó piexelesedés nélkül mert azt 90 %-ban sikerült megcsinálni, csak a hang maradt SW dekóderen de így már jó a kép és nem akad :)
    Ha találnék olyan helyet ahol segítenének abban hogy droid alatt hogyan lehet a távirányítót megváltoztatni akkor 100%-osan meg lehetne oldani a HW dekódolást, mert már van olyan romom amin megy, csak az nem megy csak 1 féle távval. Feltételezem ez a kernelben van bent és már nem akarok ilyet nyitogatni, ahhoz előlről kellene kezdenem sok mindent mert már elfelejtettem azt hogy csináltam anno telefonokon az olyan mókolást, hozzáértés nélkül :)

Új hozzászólás Aktív témák