Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz junkpod #26480 üzenetére

    Oké, hagyom a dolgot.
    Tehát rosszul mondom hogy ha megnyomom a reset gombot és bedugom a tápot akkor a box nem a recovery menübe lép? Hát akkor hová? Kutyasz@rba?

    Szándékosan próbálod minden egyes szavam megvétózni? Mi a franc bajod van velem meséld már el?
    Póbálok segítően hozzáálni a topikban de úgy tűnik mintha ez rohadtul zavarná a szemed. Csak te segíthetsz vagy mondhatsz itt valamit?
    Próbáltál már elindítani üres zip fájlt update progival? Akkor hol találjuk magunkat? A recoveryben egy hibaüzenettel.

    Vagy ha nem tudok valami trükköt akkor hogyan kell egy recoveryt előcsalni ha nem így? Meséld el hogy te hogy lépsz be oda?
    Ma kb 70x léptem be recoverybe mert annyi rendszert telepítetem, flasheltem. Mindig azzal a retkes resettel lépek be, nem máshogy. Ha külső recovery kell akkor penről indítom ( ahogy mindig) a twrp-t. Mégpedig resettel.
    Nem kell válaszolj, felejts el engem ahogy azt hiszem én is ezt a topikot mert rohadtul unom ha segíteni akarok akkor azonnal csak a kaffogás jön.

    Az appot meg írtam hogy nem tudom hogy hogyan működik mert nem próbáltam még, és szépen közöltem is hogy ha van ezzel tapasztalat akkor írd meg mert akkor meg sem próbálom. Lehet hogy az valóban nem működik, de mint ötlet felmerült nálam.
    Az első része a hszednek meg éppen az amit én is írtam, csak te JOBBAN meg akarod magyarázni. Nem azt írtam ha nincs bent semmi ami indulna CSAK AKKOR megy a recoveryba? Éppen ezért ha van ami jó neki akkor azt indítja előbb ( pl aml-auto script ha így akarod hallani). Ugyanazt leírom, de azt mondod nem, mert én írtam, majd leíros ugyanazt átfogalmazva.

    Mindjárt kész vagyok a firm módosítással ami megoldja a blokkosodást és pixelesedést, már azon voltam felajánlom itt mert sokaknak segítene de hála neked és a hozzáállásnak majd oldja meg mindenki magának, vagy keressék meg a freaktabon ahol majd megosztom, ott legalább normálisan állnak az ilyen kérdéshez nem így.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák