Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz junkpod #26226 üzenetére

    Csak ezen az egy boxon kockásodik pedig most van itt három is. Akkor talán még sem a droid hibája, hanem talán az adott rom vagy a doboz típusa ilyen. Nem értem ezt az android ellenességet.
    Ma pl a Mecool M8S Pro+ on Kábellel flasheltem a legújabb romot ami végre jól van megcsinálva. Minden gyors, nincs értesítési sáv, mindent kezel, rootolt stb. Nem értem miért nem jó ez. Kb 3 órája nyüstölöm ezt a romot, de idáig megfelel az elvárásoknak.

    junkpod: Most mi a probléma már megint az írásommal? Muszáj minden szavamba belekötni? Ugyan mondd akkor már meg hogy pl M8sPro+ -on hogy megy a LE wifivel és távval, vagy a legtöbb olcsó boxon hogyan megy a wifi? Nem azt mondtam hogy nem lehet félmegoldású LE-ket feltenni bármelyikre, mert az már megoldott, de vannak wifi chip gyártók akik nem adják ki a foráskódot ésnem tudnak hozzá wifi drivert csinálni LE alá, mert a droidost nem lehet átültetni. Akkor mindegyik boxal megy?
    Vannak viszont olyan boxok, amik 100%-ig tutin működnek, igaz lehet hogy 20$-al többe kerülnek. Csak azért írtam ezt mert eddig kb 3-an megkerestek priviben hogy mindenféle olcsó boxra hogyan tegyék fel a LE-t, és ha feltették miért nem megy, stb.
    Szerintem aki eldöntötte hogy ő csak és kizárólag LE-t akar használni az nézzen utána meylik boxokra van 100%-ig működő, telepíthető LE és olyat vegyen, ne ezen spóroljunk 10-20$-t. Feltételezem azért kell le mert olyan cuccon filmeznek ami már igényli, akkor meg nem a 20 dodón kell múljon. Az olcsó boxok nagyon jók tudnak lenni droidra ha sikerül jó firmwaret-t ekecselni hozzá, és nagyon jók lehetnek ha van működő LE is. De ha valakit érdekel azért előbb nézze már meg mire nyomja a vételt a boltokban, ne csak a hú de akciót nézzük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák