Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Pelican #25719 üzenetére

    Nézőpont kérdése, kérdezz meg egy laikust ( én nem az vagyok, csak próbálom felhasználói szemmel nézni)
    Egy átlagembernek fogalma sincs róla mit kezdjen egy kodival ( LE) először, de a droidon ott van hogy meédialejátszó, belép és használja kb 3 gombnyomással. A youtube ikonra rákattint és használja. Ő nem fogja tudni mi az az addon stb. Azért a kodi beállítása nem olyan egyszerű hogy bárki aki nem foglalkozik ilyennel beállítsa. Az átlag user csak bekapcsol egy kütyüt és nagy egyértelmű ikonok kellenek neki hogy tudja mit kell nyomni SZVSZ. Sok átlag ( nem informatikus és pc hozzáértőt ) embert tanítgatok gép és egyéb eszköz használatára és ez a tapasztalatom. Nem szeretik a bonyolultabb megoldásokat)
    Egyébként én ha filmezek akkor én sem szeretek sokat gombot nyomkodni hogy megtaláljam az adott filmet, szeretem ha 2 kattintással már indítom is ( mint pl mxplayer vagy WD TV) Amikor tesztelek, próbálgatom stb akkor szeretem az összetett progikat, de ha éppen leülök a tv elé nincs kedvem menükben és almenükben mászkálni. Mindegy, ízlések és pofonok, én nem annyira szeretem a kodi menürendszerét. Ezen nem vitázni akarok csak egy véleményt írtam. :)
    Egyébként mi volrt a baj a ATV-vel? Az kifejezetten tv-zésre készült, nem másra. Semmit sem tud csak ami egy tv-hez kellhet, egyszerűen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák