Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • junkpod

  veterán

  válasz pinnacle #25576 üzenetére

  Nagyon jól tetted, hogy nem azt használtad. (libreelec-usb-sd creator).

  Csak a tisztánlátás kedvéért néhány infó (nem neked, mindenkinek).
  A Libreelec-usb-sd creator letöltő oldalán ki van írva, hogy nem támogatja az amlogicot.

  De ha már erre szánja rá magát bárki akkor van hozzá leírás, hogyan kell. Az van benne ([link] hogy a repoból letöltés helyett választhatsz saját image file-t is (nincs oda írva, hogy az tar, gz vagy img kiterjesztésű legyen avagy ki kell-e tömöríteni, ez itt egy plusz szolgáltatás, hogy nem kell kitömöríteni.

  Az összefoglalóban az van, hogy töltsd le kszaq oldalárol az image fájlt és csomagold ki, majd írd ki az ajánlott progival vagy alternatív appokkal. Hol itt a hiba? sehol, nyugodtan használhatod a kitömörített img-t is ezzel a nagyszerű programmal is.

  Szóval ha letöltötök egy programot először is nézzétek meg milyen hardvert támogat és olvassátok el a használati utasítást.

  És még pár szó erről a topikról: olyan részletes összefoglaló van itt mint sehol másutt, más topikokban jó esetben az ezerszer ismételt kérdésekre csak annyi választ kapsz, hogy "használd a keresőt", ehhez képest a "használd az összefoglalót" igen is komoly segítség. Szoftver telepítésekkel kapcsolatban mindig hasznos, ha az egyszeri áttekintő elolvasás után még egyszer részletesen is elolvassátok, értelmezően és előzetesen beszerzitek a szükséges eszközöket, letöltéseket. majd mikor elkezditek, akkor szóról szóra lépésben haladtok.

  Box's don't touch!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés