Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz darvinya #25485 üzenetére

    Mire? A Kryptont lejátszás szempontjából egy picit "elb@szarintották", vannak apró, néha bosszantó hibák, van amikor feliratoknál apró röccenés jelenik meg, de nem mindig, minden film végén sz utolsó 2 másodpercben lefagy a kép, ez egymásutáni lejátszás esetén zavaró, főleg ha felirat is van a végén mert az a következő anyagon néhány másodpercig ott ragad, ezen kívül nincs olyan hiba amit esetleg ennyire könnyen észrevennénk és mindent visz. LE7 már egy "régi" stabil rendszeren alapul, nincsenek a Kryptonnál meglévő röccenések vagy anyag végén a kép fagyása, cserébe van egy-két olyan anyag amit nem visz, de az nem annyira általános. 2 héttel ezelőttig minden frissítést feltettem, mellette volt egy másik kártyám amin az LE7 volt, miután megjelent a Kodi 17.5 és olvastam néhány kommentet 8Kodi fejlesztői már nem nagyon foglalkoznak a kisebb hibák javításával) úgy döntőttem, hogy abbahagyom a próbálgatást, betettem az LE7-t és azt használom, majd a Leiánál visszatérek, az jobb lesz lejátszás szempontjából.

    (#25486) djnice
    Szerintem te kezdted, értelmetlen volt. Ha valakinek kell Netflix, stb és a lejátszója nem tudja akkor majd máshol érdeklődik.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák