Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz junkpod #24972 üzenetére

    Teljesen igazad van. Munkámból adódóan (rendszerüzemeltető) már régóta tapasztalom, sokan alapvető dolgokkal nincsenek tisztában, hiába van otthon sok hozzáértést és odafigyelést igénylő ketyere, ha valami rossz, akkor biztos a ketyere a baj, aztán az esetek 90%-ban meg user error van. :DDD

    Én fentebb leírtam a felületes tapasztalataimat a v10pro-ról. Egész hétvégén nyúztam, alapvetően elégedett vagyok vele, csak egy gyári hiba miatt megy vissza a boltnak. Egyetlen ""komoly"" bajom van vele, az a ház felső részének a fényessége. Sokkal professzionálisabbnak tűnne nekem egy matt ház, nem ez a fényes már-már vásári műanyag, de ez legyen a cucc legnagyobb baja. Persze ez is az én extra igényem, amúgy meg elrejtve a tv mögé, vagy a polc aljában úgysem látszódik, szóval kit érdekel.
    Amik pedig programon belüli beállítások miatt nem jók és extra konfigurálás után megjavulna, azokra már azért nem szántam időt, mert tudom, hogy a gyári hibája miatt hétfőn úgyis megy vissza a boltnak, kedden meg jön a másik. Ennek fényében már nem is foglalkoztam a komolyabban a beállításokkal. Egyébkéntnem volt gondom semmilyen anyaggal, minden problémásabbnak vélt filmet, sorozatot, hangot visz akadás és problémamentesen, teljesen gyors, gördülékeny az egész. Ha nem lett volna a gyári hiba, akkor maradna ez. Tekintve, hogy jó áron sikerült hozzájutni az u1-hez, lecsaptam rá, ha már ennyien dicséritek, akkor kipróbálom, aztán meglátom, hogy mire is a nagy hype. Szóval +1 a Venz V10pro-nak.

Új hozzászólás Aktív témák