Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    válasz yanpec #24752 üzenetére

    Kösz a tippet,de nem ez volt a baj.
    A LibreELEC.USB-SD.Creator.Win32.exe által felkínált letöltési lehetőségek között többféle Media lejátszóhoz való van. Azonban az X96 nem szerepel, ezért választottam a Generic általános változatot és az ehhez tartozó egyik állományt. Ez volt a baj! Ez a LibreELEC.USB-SD.Creator.Win32.exe nem alkalmas rá jelen pillanatban hogy letöltse azt ami az X96-hoz jó.
    Innen(https://forum.libreelec.tv/thread/9319-8-2-0-1-libreelec-8-2-for-s905-s905x/) kell letölteni, mégpedig az oldal közepe felé keresve ezt a sort:
    If you don't know which file to download, get this one: Most épp ez van utána, de ahogy nő a verziószám ez változni fog: LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.0.1.img.gz Na ezt kell letölteni.
    Arra már alkalmas a LibreELEC.USB-SD.Creator.Win32.exe hogy kibontás nélkül telepítse. Ha Win32DiskImagert-t használsz akkor tényleg ki kell bontani előtte a 7-Zip File Manager-el.
    A kibontott állomány semmiféle könyvtárat nem tartalmaz, csak simán az SD vagy akár Pendrive gyökerében hoz létre 8 file-t. Szerepel benne a dtb.img is tehát nem kell keresgélni hozzá.
    Annyit tennék még hozzá hogy nem kell nyugtalankodni hogy a fogpiszkálós indításnál milyen sokáig nem történik semmi. Időt nem mértem de tuti több volt mint fél perc mire végre megjelent a Kodi :-)
    Fülig ér a szám. :-)

Új hozzászólás Aktív témák