Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz interstate76 #18577 üzenetére

    A panás 4K demo anyagnál, amikor a Barca logója befordul a képbe, akkor nálam is van 2 reccenés (Beelink Mini MXIII, minixes fw, Minix XBMC), de ezt leszámítva még az itt linkelt anyagok is szépen futnak, ill. - ahogy már írtam korábban - a 160 és a 200 Mb/s-os, 10 bites, 4K-s jellyfish tesztfájlok is 0 drop és skip mellett mennek rajta. LE alatt most nem tudom kipróbálni, mert egyik játékoson sincs, mióta minixes fw került rájuk.

    Lehet, hogy igénytelen vagyok, de ez a vas és a rajta lévő firmware (nemcsak a most használt minixes, hanem a korábbi LibreELEC is, amiből hónapokig használtam a 7.0.2.005-öst) olyan magasan túlszárnyalják az elvárásaimat, hogy fel sem látok odáig! :) Fontos megemlíteni, hogy esetemben egy 10-12 ezer Ft-os, noname kínai dzsunkatermékről, ill. ügyes és lelkes userek által ingyen készített szoftverekről beszélünk, viszont azt is, hogy a legtöbbünk esetén ugyanezek a "körülmények" állnak fenn.

    Fentiek ismeretében felmerül a kérdés: tényleg fel lehet háborodni rajta, ha hétköznapi ember által a büdös életben nem használt, szinte a lejátszók kiakasztására kitalált anyagok esetén van 3 átugrott és 5 eldobott képkocka? Nooormális? :Y Hát 100-120 Mb/s-os, 10 bites, 4K anyagok úgy szaladnak rajta, hogy észre sem veszi ez a kis vas, mi kell még??? Elégítsen ki orálisan?

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast tabletek (M50, P26T és P40HD) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák