Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz djnice #15985 üzenetére

    Nem a sárbadöngölésről van szó, mert árában eladtam, csak ugye úgy volt beállítva, hogy eszement jó, na ez az ami nem igaz, kezdve a távval, a gyatra anyagminőséggel, a nem kikapcsolható LE-vel gyári táv esetén, stb.
    Zidoo volt náálam 3 hétig, nem fogok minden dolgomról nyilatkozni és most sem teszem. Ha meg úgy lenne ahogy írod, tehát nem volt csak beszélek róla akkor rád is igaz, mert neked nem volt Neo U1-et, a portolt ROM-ot meg hagyjuk, nagyon jó azokon az eszközökön a gyárihoz képest, de nem az eredeti, szóval ennyi.
    HDMI capture, foglalkozz vele, ha akarsz, én is azzal foglalkozom amivel akarok.
    Pont ez a személyeskedés amit te művelsz, képtelen vagy felfogni, hogy másnak már az értékrendje, végigjártam a boxok "ranglétráját" ugyanazon SoC-on belül, én tudom mit írok, nem véletlenül kerül többe az egyik és kevesebbe a másik. Mindegyiknek megvan a piaca és azt veszünk amit szeretnénk.

    [ Szerkesztve ]

    * Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák