Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz #79335424 #15299 üzenetére

    Azt hiszem, Tincore Keymapper-rel meg tudnád oldani a dolgot. 2 db Beelink Mini MXIII van itthon, az egyik TV-re kötve médiaplayer és droidos játékkonzol, a másik a monitoromon lóg (egy wines mini pécéként és NAS-ként funkcionáló, olcsón vásárolt, N2830-as CPU-val szerelt, billentyűzethibás laptop társaságában).

    A lényeg, hogy mindkét Beelinken van egy alapkonfigurációm a fent említett progiban, amivel az általunk használt játékok és programok 90%-a gond nélkül vezérelhető (az egyedi irányítást igénylő játékokhoz csináltam külön profilokat). Billentyűzet és egér esetén ez úgy néz ki, hogy az egeret békén hagytam, a nyílgombok "csinálják" a 4 irányú swipe-olást, az "ASDW"-gombok mozgatják az ún. hybrid pointert és az Enter klikkel vele. Még nem találkoztam olyan felülettel, ahol ne tudtam volna kiválasztani a számomra szükséges opciót, egyedül a RR3 irányítását nem tudtam megoldani. Normál használat esetén természetesen deaktiválom a keymappert, különben nem tudnék gépelni, egyéb teendő nincs vele.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast tabletek (M50, P26T és P40HD) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák