Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz DoItYourself #14537 üzenetére

    Továbbra is mellé, úgy emlékszem, hogy sima android alatt is megy a vp9 youtube-on az s905x boxommal, azt hittem linkeltem is már screenshotot a topicban, de nem találtam most csak az s905 boxomét.
    De majd este lehet ránézek, mielőtt folytatom a star trek next generation-t androidon.

    Szóval minden andoid tv 6-osnak kötelező tudnia a vp9-et, de nem minden vp9-et lejátszó eszköz jön android tv oprendszerrel :)

    Amúgy gondolkodtam már, hogy bele kellene nézzek a forrásába a youtube addonnak libreelec alatt, egyébként is szoktam dolgozni google api-kkal. Csak hát a python és a lustaság eddig erősebb volt. De jó lenne megtudni, hogy az addonban miért csak h264-es 4k videókat láttam és miért nem próbál vp9-et játszani kodi 17-en. Ja meg, hogy a listából minőséget választás nincs megcsinálva még az addonban az dash videók esetén, csak a hagyományos streameket lehet úgy választani.

    btw, alapból 1080p 60Hz-en durván akadozónak tűnt vetítővel a netflix (480p), de 24p-re átállítva már sokkal jobb (néha aszért megröccen, de pécés böngészős netflixben is megesik). Sajna nem igazodik az apphoz a megjelenítő. Valamikor régebben emlékszem volt szó róla, hogy elvileg talán lehet kalapálni. De netflixből is a tévés változat lenne jobb, de sajnos az hibát jelez a film indításakor ezeken a boxokon.

    Na megjöttek a távirnyítók kínábó az m8s II firmwarehez., Holnap kiváltom őket a posta fogságából :D Bár egyelőre csak akkor kerül áram alá a box, amikor használom is. Szóval nem sokat visz előre, ha be is tudom kapcsolni. Na de a lehetőség... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák