Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz vargalex #13749 üzenetére

    Köszi, de úgy érzem, hogy van itt egy kis félreértés. Én nem kritizáltam a Kodit, aminek tervezték, azt tudja. Otthoni médiaközpont. De, nekem másra van szükségem, és az volt a kérdés, hogy arra miért nem a Kodit használom. Az elsődleges probléma a kezelőfelület kinézete, működése. Azért linkeltem a videókat, hogy megmutassam, mire gondolok. Láttad pl. a kereső működését? Akár a betűre böksz, akár a keresőbe pötyögsz, mindíg a találathoz ugrik a felület. Listástól, albumképestől. Mappanézet alapján is.
    Kikapcsolhatnám az id3 -at, de akkor végképp nem találna meg semmit a dalokhoz. Megnéztem a dalszöveg megjelenítést, az egész jól működött, szépen, szinkronban futott. Persze, csak azoknál a számoknál, amik szerepelnek az adatbázisban. Gondolom, ez is odalenne, ha kikapcsolnám az id3 kezelést.
    Ami a válogatáslemezek beállításait illeti, azok csak a gyári válogatáslemezekre vonatkoznak, az egyéni válogatásokra nem. Az én táramon sok egyéni összeállítás van, mert vannak olyan "csemegék", amiket másoktól sikerült "begyűjtenem". Bulikon becsempészek ilyeneket a listára, mert imádom a "Te jó ég! Ez honnan van meg neked?" -kérdéseket. Ez egyben kedvcsináló ahhoz, hogy keresgéljenek, legyen kedvük foglalkozni a zeneösszeállítással.

Új hozzászólás Aktív témák