Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz ChiliChili #13644 üzenetére

    Nos, nem rosszak.
    Mindkettőre -mivel hazai forgalmazásban is vannak- 3 év gar van
    Én a PRO-t javaslom, mert nagyobb a RAM-ja (2GB), a "sima" 1 GB RAM-jával szemben. Ez abban az esetben lehet fontos, ha "kiterjesztettebb" használatra szánja majd az ajándékozott (értsd pld JukeBox alkalmazás) Nekem a "sima" van és az a JukeBox-nál elég sűrűn lefagyott (elfogyott az 1 GB RAM).
    Természetesen fel lehet tenni rá LE-t (jelenleg a 9-est használom rajta), az összefoglalóban leírt módon (Micro SD), így lesz egy Dual Boot-os rendszer belőle. A kártyából class 10-es ajánlok, amivel röccenőmentesen lehet navigálni.
    Amire vigyázz: hogy az alap op-ot, az Androidot ne írd át (még ha találsz is, kimondott VENZ által "gyártott" LE-t), mert onnantól meghülyülhet a készülék (nálam ez a táv-ba mutatkozik meg ill, hogy néha visszaáll 720p/60Hz-re) és nem lehet visszaállítani (csak ha sokkal okosabb vagy mint én, vagy a forgalmazó)

    További infó: tudtommal a Pro S905x-es, azaz ő sem tud gigabites hálózatot, ellenben tud BT-t, amit a "sima" nem tud ill. azon már 6.0-ás droid van, szemben a másik 5.1-esével.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák