Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz Pelican #13553 üzenetére

    a remote.conf esetében ezt írtad:
    LE alá ssh-val is beteheted (/storage/.config) vagy bemásolhatod az smb megosztáson is a Configfiles könyvtárba. A kártyán win alól csak a boot partíciót látod, ez meg nem ott van.
    Ez fals infó, hiszen ott van az, egyértelműen ltászik, sőt van vagy 4-5 fájl ott, tehát alig feltűnő a remote.conf ott léte...

    Amíg más nem tesztel két készüléket egymás mellett és nem tapasztalja az ellenkezőjét, addig miért ne hinném, hogy így van általában.
    Hát nagyon téves következtetés, Kb olyan szintű, mint hogy taosztalod, hogy 12-én nem esik a hó, majd 13-án esik a hó és kijelented, hogy márpedig minden páratlan napon havazni fog, mert ezt tapasztaltad.
    Továbbá a "teszted" alatt azt sem írtad le, hogyan teszteltél: honan ment a lejátszáz, mit működött közben a rendszer (torrent netalán?), mit jelent nálad a "reccenés", volt-e tényleges kocka eldobás (codec info szerint) vagy csak a tv-d mutatott rossz képet... ezer millió oka lehetett az eltérésnek, de Te általánosítottál. Akár még igazad is lehet, hiszen én ilyen összehasonlítást még nem végeztem.
    De eddig mindenki azt írta, hogy a JellyFish teszt még hálózaton is hibátlanul végigment S905-ön.
    (Ja és nem utolsó sorban, ha jól emlékszem a JF fájlokban nem csak a sávszélesség igény változik, hanem a formátum is, pl van 10bites is ami ugye nem elvárás szerintem S905 felé sőt vannak más hardveres korlátok is, amik nem bitráta-tulajdonságok)
    Ez nem bántásnak szánom, csak szeretném ha azonos színvonalra hoznánk az "ajánlás" jellegű véleményeket.

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák