Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    félisten

    válasz schawo #12370 üzenetére

    Semmit nem mókolok, annyit amennyit egy normális médialejátszóval szoktam, Popcorn, Dune, Himedia, mindent beállítok ahogy kell. Nettó 5 perc alatt megvagyok, Telepítek egy "Repositoryt" ami le van mentve egy zip-be, telepítek 10 kiegészítőt, belépek ahol kell és kész, ennyi.
    Torrent, van NAS-som. a lejátszókat kábellel kötöm össze, de a Wifi-vel sem kell semmit mókolni, akkor kell valakinek mókolni ha nagyon nem ért hozzá.
    Ha valaki a LibreELEC (kodi) alatt mókol akkor az nem érti a médialejátszó részét, a dizájn annyira nem érdekel, tény, hogy nem a legszebb viszont a legjobban használható és mindent részletesen be tudok állítani, de nekem nem gond az Apple Tv, a Dune, Popcorn, Himedia beállításai sem, azokkal is maximum 5 percet foglalkozok.

    (#12377) headhunter
    3. Nézd át a beállításokat, bár nem használok android alatt Kodit, de akár sötétebb is lehet, egy nem megfelelő beállítás miatt.

    (#12379) schawo
    Az, hogy tetszik-e a GUI vagy sem szubjektív viszont nagyon jól használható és LE alatt nem vezérel semmit, a LibreELEC a rendszer és arra van telepítve a Kodi.
    Én nem lennék ennyire büszke az 20 éves üzemeltetésre ha neked ennyire "fájdalmas" egy LE beállítássa, nagyon sok médialejátszóm volt, van, semmi extra fejtőrést nem okoz, hogy a beüzemelés után 10 perccel használatba vegyem a lejátszót és onnantól kezdve csak ki ill. bekapcsolom és semmit nem kell mókolgatni.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák