Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Srácok, 3 megjegyzés:
    1. A vámosok egyáltalán nem hülyék, tisztában vannak vele, hogy a kicsi kínaiak gyakran a valós értéknél kisebbet tüntetnek fel a csomagoláson. Emellett nekem pl. már nem egyszer jött meg 35,- USD értékű, felbontott csomagom, tehát még jóindulatúak is: kicsivel az ÁFA-határ felett nem, vagy legalábbis nem feltétlenül fizettetnek sarcot. Légyszi, ne írjatok ellenpéldákat, ne OFF-oljuk szét a topikot!
    2. A telefonokra és a tabletekre már ráálltak (ha 1 USD van a csomagra írva, akkor is valószínűleg fizeted az ÁFA-t és a vámeljárási illetéket/díjat) - ugye nem szeretnénk, hogy a mini pécékre is ráálljanak? Lehet, hogy nem befolyásol az égvilágon semmit, ha oldalanként 2-3 hsz. arról szól, hogy épp milyen mini PC csúszott be, de lehet, hogy igen. Minek kockáztatni?
    3. Ha ÁFA-mentesen érkezik meg valamid, akkor ne reklámozd, mert az ÁFA-elkerülés bűncselekmény! Akkor is, ha nem "direkt" csináltad, csak egyszerűen megjött és kész.

    Köszönöm a figyelmet! :R

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast tabletek (M50, P26T és P40HD) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák