Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Beni2360

  nagyúr

  Üdv mindenkinek a klubban.
  Látom mindenki küzd valamivel. Nekem egy K1 Plus gépem van de eddig senki nem írt ilyen lejátszóról de remélem azért valakinél található és nem leszek egyedül.
  Nekem is felugrik a hangsáv film nézés közben és ráadásul dupla példányba.
  1x a kodi + 1x a droid hangsáv kijelző. 104' film alatt vagy 4x jött elő.
  Van egy RPi2+b és ez a kettő közt ugrálgatok melyik a jobb.
  A K1 kényelem szempontjából jobb de a másik képe egy picit jobb.
  A RPi váltja a frekiket a K1 nem. Ezt muszáj direkt 24 állítani. Ebben benne vannak a kódok, mindent lejátszik. Ha rá tudnám venni az automatikus freki váltásra ennél maradnák, de olvastam, kinti oldalról, hogy nem megy nekik sem. Hiába állítom be a droidban az 1080p/50 és az automatikus váltás marad az 50-en. Bosszantó habár semmi hátrányát nem veszem észre.
  Még valamit, ugyan az a KODI van mindkettő gépen és mégis más a beállítási menüje. A K1-ben nincs minden meg mint az OE alatt levő KODI-ban.Valaki tudja a választ.
  Én még feltettem a KODI mellé a videon XBMC és van olyan film ami a kodiban nem indul vagy akadozik azt a videon simám lejátssza. :C
  És még valami a KODI nem engedi magát frissíteni, nem tudok magasabb számút rá telepíteni sem. :F

  [ Szerkesztve ]

  Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Hozzászólok Aktív témák