Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Két NVIDIA kártya egy alaplapon. (Tapasztalatok, használhatóság)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robesz107
csendes tag
válasz
interstate76
üzenetére
Nekem van, ahogy a másik topikban is olvasható (461. hozzászólás) LAN-on be van kötve, néha böngészgetek vele, meg filmet nézek. 720p -st általában. Zenéket viszi (kinek mi a fontos ugye), gyári böngésző kifejezetten gördülékeny. Flash játékokat meg hasonlókat nem használok. Nekem stabilan működik az egész. Optikain kapja az erősítő a jelet. 5.1 átmegy. A true hd meg hasonlókról fogalmam sincs, erősítőm se kezelné. Facebook, játékok, fájlszerverek meg ilyenekről szintén nincs tapasztalat. Távirányítójának az érzékenysége meglepően jó, nem kell célozgatni a készülékre. 1080p-s youtube is van frissítés óta. Nekem ennél többre nem igazán van igényem ebben a kategóriában, ilyen fogyasztás mellett.
szabochris
S812-höz nem tudom viszonyítani. S802 höz tudom, de nem mérvadó. Nem volt hozzá rendes rom. Közel volt a használhatatlanhoz. Áramos boltból volt egy MXIII, de csak a gond volt vele, és az 5 hónapja ígért frissítésről sem hallottam azóta sem. Lefagyott 5 perc böngészőtől (ha nem lépett ki magától), csak az áramtalanítás segített, alkalmazások random leálltak. Menüből csináltam egy visszaállítást semmit sem ért. A bolttal való kommunikáció nevetségessé alakult.
"Ha visszaküldi, mi is csak frissítést tudunk végezni rajta, mivel hardveresen működik" - aham...
"csináljon recoveryben visszaállítást" - nincs recovery,
"Frissítés 2 hét múlva várható" ezt 3 hónapig vártam és kaptam válaszként.
Mivel nem volt kedvem sem várni sem romokat keresgélni, meg véletlenül téglásat játszani, ezért megkapta rokonom. Szóval ahhoz képest ez egy stabil villám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi