Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Bocs, de sztem ezt Te qrod el. Mindenkinek nem lehetsz rendes és jó fej, mert akkor szétszakadnál. Valahol meg kell húznod magadban egy határt. Na, abban sztem nyugodtan lehetnél "kereskedői szemléletű". Számtalanszor felhívtuk a figyelmet a külföldi beszerzés buktatóira, a klónok veszélyeire. Olyan vásároljon így, aki tudja, hogy mit csinál. Az ilyen priviket símán leráznám. Ha "tőlem vetted" (értsd: nem klón), akkor lehet support, ha nem, akkor meg lehet olvasgatni, keresgélni a freaktabon és pont. Dolgozzon meg az eredményért! Ha vki spóról, aztán meg mástól várja el ingyenmunkában az értékkülönbözetet, azt sztem nyugodt lelkiismerettel el lehet küldeni a halál fa..ára.
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce
üzenetére
Senki nem tehet róla, hogy sok privátot kapsz. Azért kapod őket, mert romolással foglalkozol, ami szuper, de nem kötelező, és semmi köze ahhoz, hogy a céged termékeit szoktad linkelgetni és én szóltam neked ezért, te pedig nem tudsz túllépni a dolgon, pedig azt mondtad: nem zavar, nem linkelsz, oszt jónapot.
Továbbra is javaslom a privátot, mint kommunikációs csatornát, de ha itt szólítasz meg, akkor it fogok reagálni.
(#5867) Somatom Nem amiatt írtam, mert megemlítette az áramos boltot, hanem mert a korábbi vitatémánkra utalt, ahogy azt néhány hetente tenni szokta. Pedig őt nem is érdekli.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Milyen videókártyát?
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi