Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
keIdor
üzenetére
Sztem egyelőre kapkodják a levegőt, mert vagy minimum 800-900 USD-re számítottak az 1080 Ti-nél.
Félő, hogy megint árverseny nélkül maradunk a felső kategóriát illetően.
Pedig egy 2. GTX 1080-ast már vennék is a mostani mellé, ha ilyen 100e körülire bezuttyanna az ára itt hardveraprón. De ez szerintem nyár előtt tuti nem következne be. Max, ha nagyságrendekkel többet esik az 1080 Ti ára egy kicsivel a megjelenése után, akkor talán arra átváltok. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Path of Exile (ARPG)
- Macska topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Félő, hogy megint árverseny nélkül maradunk a felső kategóriát illetően.
Pedig egy 2. GTX 1080-ast már vennék is a mostani mellé, ha ilyen 100e körülire bezuttyanna az ára itt hardveraprón. De ez szerintem nyár előtt tuti nem következne be. Max, ha nagyságrendekkel többet esik az 1080 Ti ára egy kicsivel a megjelenése után, akkor talán arra átváltok.