Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz huskydog17 #64267 üzenetére

    AMD-nek már be van építve a driverbe a Broadcast alternatívája. Már egy éve ott van.

    #64256 hahakocka : Mert a teljes VGA üzletáguk veszteséges, és muszáj csökkenteni a mínuszt. NV-ből még van némi eladásuk, de AMD-ből már alig. A piacnak nagyjából a 0,8%-át célozzák csak összesen. Egyszerűen a többi cég sokkal jobban dolgozik. Az AMD-nél a Sapphire és a PowerColor, míg az NV-nél az ASUS, illetve a Palit csoport. Hiába tetszik az MSI valakinek, akkor sem veszi a piac az MSI VGA-kat.

    #64276 PuMbA : Régen más volt, mert a Gaming X tudott innoválni. Ma már nem tud vele az MSI mit kezdeni, mert sok dologról dönt a lapka fejlesztője. Ha nincs ez a megkülönböztetés, akkor nem éri meg sokadik futóként maradni. Ezért lépett az EVGA is. Felesleges veszteséget termelni, ha nincs meg a kitörési lehetőség. Hosszabb távon nem egy cég be fogja szántani a saját VGA-bizniszét, mert a piac 1%-áért nem éri meg fejleszteni sem.

    #64274 Albus_D : Sajnos az MSI nagyon pici a piaci részesedést tekintve. A top 30-ban nincsenek benne globálisan. Ez is a gondjuk, hiszen így nincs elég nagy eladásuk.
    A piac jelenleg globálisan olyan, hogy a nagy részét az ASUS, Gigabyte, Palit csoport vállalati (van vagy 10 leányvállalatuk), PC Partner vállalati, PowerColor vállalati, XFX uralja. És ez konkrétan bő 80%, hiszen ezek a cégek nagyjából lefednek 80%-ot. Az MSI hiába volt név, ha a többiek legyűrték őket, mert jobban kötötték meg az üzleteket. Az alaplapgyártás az jobb fókusz nekik, mert ott legalább 10% körül vannak.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák