- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- SoundBlaster X-Fi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ráfrissítettem, felcsillant a szemem...majd megláttam az árat és el is kerekedett egyből
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
balage06
tag
Én is így vagyok ezzel. Hosszabb távon tervezem használni munkára és szórakozásra egyaránt, a 12/24-et jelenleg overkillnek érzem ehhez, viszont hobbi gyanánt versenyszimulátorozom, ahol (sajnos) még jelenleg is a single thread teljesítmény a legfontosabb, ezért talán jól jöhet az a kis extra kraft a 3700X-hez képest.
-
-
Sirandrish
legenda
És neked befért alá a ram, vagy te is valami trükköt alkalmaztál? Ha igen akkor melyiket? Eltolt venti, vagy csak egy venti középre?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Palinko
tag
válasz vandorr #1276 üzenetére
Igazából a fontos infó az lenne, hogy hányan rendelték totál elő, hányat kapnak kedden és hanyadik vagy a listán. Sajna erre szerintem nem lesz konkrét válasz próbáltam megkérdezni de nem tudtak csak általánosságokat mondani.
Pedig sokat segítene ha tudnánk hogy 300 előrendelés van de csak 100 proci jön akkor 100 ember tudja magáról hogy neki tuti lesz én meg aki később rendelte tudná hogy várnia kell még. Vagy ha pl 103. vagyok a listán tudnám hogy könnyen befuthat mert 3 ember lehet lemondja addig. Viszont ilyen adatokat úgy néz ki nem adnak ki pedig jó lenne, ha máshol írják mennyit adtak el a héten, itt is mondhatnának valamit. Örülnék neki ha tudnék tervezni mert a többi komponenst úgy rendelném mert nekem 1 nap alatt fel kell szednem mindent mivel csak így megoldható az esetemben.
A héten pl 77 ügyfél vásárolta meg a 3700-at ma 11, ami azért sokkal mainstreamebb és nagyon jó ár érték arányú cucc. 3900-ból biztos kevesebbet adnak el szóval remélem tudtak annyit kapni hogy jusson mindenkinek meg még raktárra is
A 3600 fogy csak igazán több százat adtak már el 244-et a héten az X-ból a simából meg a héten 38-at.
-
balage06
tag
válasz vandorr #1276 üzenetére
A bolttal vagy a termékkel kapcsolatban? Én először jártam ott, nekem nagyon bejön, hogy szinte automatizált az átvétel, automatánál fizetsz/beírod az online fizetéskor kapott PIN-t, a kapott bizonylat sorszáma alapján pedig pár perc múlva adják is ki a rendelést. Kb. 10 percet töltöttem ott, aminek a nagy része a keresgélés volt, hogy mi merre.
És őszintén szólva kissé ideges voltam, mert életemben először raktunk össze AMD konfigot, de minden zökkenőmentesen ment, már az új gépről írok. Elsőre csak a DOCP profillal bénáztam, viszont végül azt is sikerült beállítani.
-
Puma K
nagyúr
válasz vandorr #1427 üzenetére
- A B450 chipset az előzőgenerációhoz készült így meg van az esélye annak, hogy a raktárban rekedt darabok még régi BIOS verzióval vannak ellátva. Akár az első BIOS-ok valamelyikével.
Megoldás: Mivel az ember tudja, hogy a szóban forgó alaplap régebbi szériához készült így tudható hogy szükséges a BIOS frissítése. Vásárláskor az adott boltot meg kell kérni, hogy frissítsék a BIOS-t. Ezt vagy ingyen vagy valamennyi összeg fejében megcsinálják.
- A RAM természetes, hogy nem mindegy hogy hol van. Ez gyártónként-alaplaponként eltérő.
Megoldás: Mint minden termék üzembe helyezése és használata előtt a kézikönyvet érdemes átfutni. Pár perc alatt meg van az ember az átolvasással és a hasonló kellemetlenségektől megkímélheti magát. Lehet semmi újat nem fog olvasni, de ártani nem fog.
Milyen alaplapról, prociról és memóriáról váltottál a mostanira?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- Eladó félkonfig (doboz mindenhez!): Intel Core i7-10700, ASUS TUF B460M-plus alaplap, 32Gb RAM
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
- Intel Core I3 10100f
- Hibátlan - AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz 4 mag CPU + Radeon Vega 8 grafikus processzor + gyári hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest