Hirdetés
- Acer notebook topic
- ASUS ROG Ally
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megmutatta készülő szerverprocesszorának mechanikus mintáját a Fujitsu
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz venom8888 #699 üzenetére
Ha "kb egy arban vannak", akkor nem olyan nehéz a válasz: a gyorsabbat!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
venom8888
őstag
Azzal hogy milyen a megfelelo lap az uj Ryzenek ala, pl 3700x .meg varjuk par hetet, vagy marmeg van ?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
A Taichi miért nincs ott? Csak az utlimate...remélem azért a sima se lesz szar
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Puma K
nagyúr
Vagy a caseking.de-ről (ami az anyacég) ahol euróban fizetsz, és közelebb vannak.
Nekem az előző hónapban, adott napon délelőtt 9-10 között rendelt cuccom már délután az országban volt.
Szóval ők maguk gyorsak voltak, de a szerencsétlen MPL ült rajta 2 napot aminek a menetét végig láttam a csomagnyomkövetéssel... vagy 6x feldolgozták meg innen-oda onnan-amoda küldözgették...
Mondjuk még mindig nem értem és nem kérdeztem rá, hogy ha én a DHL-t választom ki csomagszállítónak, akkor hogy kerül képbe az MPL... amit sehol nem említenek. Persze említsék meg, hogy az országon belül már ők fogják intézni a csomag leszállítását, de akkor én meg nem kérem azt a szállítási módot...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Ribi
nagyúr
válasz Sirandrish #704 üzenetére
Tacsi és a tacsi ultimate VRM szempontjából ugyan az, ezért van az ultimate zárójelnben mögötte.
Ha valami mögött ott van még valami szögletes zárójelben, akkor az a kettő ugyan olyan vrm szempontjából.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Mondjuk ezt az alaplapos mester is mondta már, csak a táblázat nem volt (nekem) egyértelmű
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
joesz
lelkes újonc
Sziasztok!
Elsősorban 3600 tulajok véleményeit várom.
Megérkezett az átvevőhelyre az enyém ( 68790 Ft), de nem tudom, hogy átvegyem-e. Tényleg ott van játékokban kb. ,mint a 8700k? Néztem teszteket, azokban alig van eltérés, egyéb eredményekben pedig, hát....tudjuk.Üdvözlet
-
Sirandrish
legenda
Kezd beszállni a PCX is a buliba..
Igaz, a 95K-s 3600X nem épp bestbuyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
syler123
veterán
Ezek alapján az MSI B450M MORTAR TITANIUM jó választás lehet b450 vonalon? A Titanium, csak színben térhet el? Már csak azért, mert nekem a fekete verzió jobban tetszik, de a tesztben a titanium szerepel.
Vagy inkább az MSI B450 Tomahawk? Nem tudom hogy az matx vagy az atx a jobb választás, most pl matx lapom van, nem volt vele gond a mérete ellenére.
-
SECTORnooB
addikt
válasz venom8888 #703 üzenetére
Miért van,hogy szeretnél magadnak vásárolni vélhetően egy 3700X-et,de nem olvasod a topikot nem olvasol egy tesztet sem?
Erős B450 vagy egy X470-es lapot nézz hozzá.
joesz: Most ez komoly? Vagy megint kezdődik a troll invázió?
Kerekítve megkapod 69 ezerért ugyan azt. 8700K árából vehetsz két 3600-ast.[ Szerkesztve ]
-
joesz
lelkes újonc
válasz SECTORnooB #716 üzenetére
Szia!
Eszem ágában sincs trollkodni, csak már anno jött egy-két vélemény, hogy magas Vcore...stb.
Én is úgy gondolom, hogy ennyi pénzt bőven megér.Üdvözlet
-
SECTORnooB
addikt
Kb pont annyira "magas" mint a 2600X volt auto módba.
Ryzeneknél a feszültség kezelés gyári beállítások mellett mindig inteligens volt,tehát ő dönti el mit mikor mennyire állít.
Természetesen minden Ryzen modellnél él a manuál beállítás és a manuál tuning lehetősége is.
Allcore 100-200Mhz-vel fejelhető meg a "gyári" teljesítmény.
Pontosabb tuning leírást akkor tudok adni,ha az Asus méltóztat egy valamire való BIOS-t kiadni a lapomra -
Whysperer
addikt
válasz SECTORnooB #722 üzenetére
Brocken 3 mennyi tunningot enged?
nem rossz teszt. Ryzen 2 B350-es lapokban [link]
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
beef
őstag
A legtöbb MSI lapon van Flashback gomb, az pont ilyenre is jó. CPU/RAM/VGA nélkül is tudsz frissíteni.
-
-
SECTORnooB
addikt
Nem akarok hülyeséget beszélni meg hit téríteni,sőt távol álljon tőlem.
A 8700K használtba 85-90e kábé, halott platformba.
Szegény Comet meg 1159-el jön a vásárlóközönség és az észszerűség/versenyképesség legnagyobb örömére.
B450 = 30e (de ha van egy felfrissített B350 is aprón 15-20e-ért, már tökéletes)
R5 3600 = 69e
Szerintem mindent elmondtam[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
válasz SECTORnooB #732 üzenetére
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
Sirandrish
legenda
Elkeltek a "jó árú" 3700X-ek az iponnál...megint 150K..
-
kireka
tag
Mit gondoltok a kis talpú hűtőkről eddig azt mondták hogy a mag is kicsi szóval teljesen rendben van, de most a mag az egyik sarokban van a hűtő meg csak a kupak középét hűti...
-
Sirandrish
legenda
Ryzen 7 3800X vs Ryzen 7 3700X Benchmarks
Ha ez valós, akkor nem sok értelme van a 3800-nak..
-
Whysperer
addikt
válasz Sirandrish #742 üzenetére
Drágább és cserébe többet is fogyaszt. nem tudom ki az akinek megér ez bármennyi + pénzt. Akkro már inkább 3900x ha már plusz pénz.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Sirandrish #737 üzenetére
Az a nevetséges,hogy a IPON-nál annyi a 3600, mint a PCX.-en a 3600x
-
Ribi
nagyúr
Nekem ez a teszt 0 infót tartalmazott.
Azért, mert semmit nem tudni milyen frekin ment a 2 proci, mennyit fogyasztottak, milyen hűtő van rajta.
Milyen energia/OC beállításokon ment.
Ez így értelmetlen. Szerintem. -
fudi2002
veterán
Gamer Nexus
Bocsánat ha már volt. Tessék lesni a listában a sima 3900x-et és a 3900x SMT oFF sorokat
Úgy érzem, mégsem lesz itt akkora lemaradás játék terén. És amd windóz szoftverből kapcsolható az SMT, úgyhogy amikor kell belövi az ember. Amúgy azért 12 mag is elég egy laza aknakeresőre talánSzakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
joysefke
veterán
A Hardware Unboxed (ez a techspot.com)
vagy a Computerbase tesztjeit érdemes megvárni
Ők a leglelkiismeretesebbek, legalaposabbak és szerintem a legpártatlanabbak is. Ráadásul frissítik a tesztejeiket, ha indokolt.
Egy ilyen két feliratkozós csatorna, ahol az egyik a youtuber anyja a másik meg a kutyája, szvsz nem ér sokat...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Whysperer #744 üzenetére
Tegnap még házon belül is buli volt, mert olcsóbb volt a 3600X mint a sima 3600
-
Sirandrish
legenda
válasz joysefke #747 üzenetére
Várjuk azokat is. Bár már mindegy, mert lassan úton van a 3700x, később meg ha cserélnék is (ha kéne) akkor úgy is 3900 lenne..
-
Samott
addikt
Ez szerintem nem is latott meg 3800X-et. Ismertlen csatorna, gagyi video. Varjunk meg valami komolyabbat.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok