Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz MiklosSaS #9270 üzenetére

    Itt a topikban volt többször szó platform specifikus dolgokról. Pl. hogy BCLK emeléssel magasabb órajelet értek el C6H-n, akkor a System agent voltage, mivel a fabric órajele a ram órajelének felén megy, tehát az is tuningolódik. Ilyenekre gondoltam. :B Plusz, mivel sokszor nem működnek az Intelre írt XMP profilok, így sanszos, hogy ide ugyanahhoz a ramhoz más beállítás kell, mint amit a gyártók Intelre beállítottak.

    Sajnos több infóm nincs, csak mint érdeklődő olvasgatom a topikot, de így azok alapján azt javasolnám, ram IC és alaplap típus alapján keresgélj, hátha találsz jó beállítást vagy tapasztalatokat. :K

    (#9269) chopin42: Én se láttam sosem a QVL listáját. Ettől még butaság, amit írtál. Az, hogy egy ram nincs benne a listában, még az is csupán annyit jelent, hogy nem tesztelték vele, így nem garantálják, hogy működni fog. Ugyanakkor, mivel minden ram JEDEC szabvány szerinti, így legrosszabb esetben 2133Mhz-en kutya kötelessége bárminek elindulni, és utána be lehet lőni a képességeinek megfelelően.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák