Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
válasz
wowpegazus
üzenetére
3/2-es vrm az msi gaming pronak van. A gigánál ez 4/3, de tegyük hozzá, hogy nem valami acélos egy r5-ös mellé azonban simán vállalható még.
Először én is ezt a lapot néztem ki, aztán szép lassan letettem róla. Előre éreztem, hogy a szokásos giga betegséget (khm.. dupla boot.. khm) nem sikerül mostanra se lábon kihordania, és milyen jól megéreztem..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami lett helyette az az asus b350 plus. Nagyon elégedett vagyok a lappal, a "gyenge" audiót én nem érzem rosszabbnak, mint a korábbi hasonló kategóriás realtek hangkeltők..igaz csak egy headset van rádugva..
Nézegettem azért az msi tomahawk-ot is, az legalább rendes atx szabvány, de aztán többen írták, hogy nem érdemes ezen rugózni, és hát végül is igazuk lett.
Nagyon elégedett vagyok az asus lappal, a "gyenge" audiót én nem érzem rosszabbnak, mint a korábbi hasonló kategóriás realtek hangkeltők..igaz csak egy headset van rádugva..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Banggood
- Milyen processzort vegyek?
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon elégedett vagyok az asus lappal, a "gyenge" audiót én nem érzem rosszabbnak, mint a korábbi hasonló kategóriás realtek hangkeltők..igaz csak egy headset van rádugva..