Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz wassabi11 #8107 üzenetére

Nekem R5 1600-asom van a létező legolcsóbb Asrock B350-es mATX-es deszkában. Gyári hűtővel a rendszer gyakorlatilag hangtalan, bár konkrét proci hőfokokat még soha nem néztem :U
    A gépház is elég kicsi, abban van egy 12 cm-es venti, meg egy szintén 12cm ventis táp. Ezekkel napi munkavégzés során a rendszer hangtalan.
    Az egyetlen játék amit játszok, a World Of Tanks azt egy RX460-as kártyával gond nélkül viszi full hd-ben minden maxon 50FPS körül.
    Na a WOT indításakor felpörögnek a ventik, egy idő után (mondjuk 15 perc) az egész mini ház elkezd kéz meleg lenni, de full stabil a rendszer.
    Éppen most látom, hogy tegnap kijött egy új BIOS a lapomhoz, ki fogom próbálni. Az egyetlen problémám eddig az volt, hogy bekapcsolás után hosszú másodpercekig nem is tudom hogy megfogalmazni, egyszerűen nem történik semmi, azon kívül, hogy a power lámpa ég, és látszik, hogy bekapcsoltam a gépet.
    Aztán egyszer csak feléled a monitor, és már be is jött a win10. Azaz olyan mintha az alaplap/rendszer éledne fel nagyon lassan, utána a win10 az m2-es Samsung 960-nal 1-2 másodperc alatt feláll.

Kíváncsi vagyok, hogy erre a lassú feléledésre gyógyírt jelent-e az új bios?

Új hozzászólás Aktív témák