Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VirsLee

    őstag

    válasz apa111 #4867 üzenetére

    Engem most sem bánt a helyesírásod, az zavart, hogy ezt hogy kezeltétek. Hárman abszolút destruktív módon álltatok hozzá a kérdéshez.
    - Valaki kifogyott az érvekből, és odaszúrt egyet neked, ami nem éppen szakmai, de az igazságtartalmát még Te sem vitattad.
    - Felhúztad magad és beleszaladtál egy fölösleges vitába, ahelyett hogy annyit írtál volna neki, hogy köszi, igyekszem jobban figyelni, erre nem tudott volna mit írni...
    - Valaki más pedig kiáll azért, hogy Te még csak véletlenül se fejleszd a helyesírásod, hisz annak kb. semmi értelme.

    Amennyiben nevedhez hűen tényleg apa vagy, így mit szólnál ahhoz, ha a gyereked megbukna magyarból, mert az általad képviselt szintet hozza? Mit mondanál neki? Azt, hogy neked szabad így írni, de neki nem? Neki meg tanulni helyesen írni, neked pedig nem?
    Biztos van valami plug-in, ami ellenőrzi és aláhúzza a böngészőkben a hibásnak vélt szavakat. Nem hiszem el, hogy ha huszadik alkalommal aláhúz neked egy hibás szót, javasol egy helyest, megnézed és javítod, akkor ne maradna meg ez a tudás. Nem tudom hány éves vagy, én 36, de szerintem soha nem késő tanulni valami újat. Ha ez az, hogy muszáj vagy muszály, akkor ezt sajátítsd el, ha azt kell megtanulni, hogy az új routered hogyan kell konfigurálni, akkor azt. Engem ebben az egészben az bántott, hogy emberek azért állnak ki, hogy nincs szükség a képességek fejlesztésére.
    Üdv, Kornél Gábor

Új hozzászólás Aktív témák